Skolioosin hoito

Scolioosi voi syntyä monesta syystä.
Jalkojen erimittaisuus, tiukat kylkilihakset. olkapään kiputilat js kehon kineettisen ketjun epätasapaino ovat yleisiä syitä skolioosiin. Hoito tapahtuu niin, että poistetaan skolioosin syntysyyt, siis lihaskireydet, jaloissa, keskivartalossa ja käsissä, olkapäissä sekä niskassa. Samalla elvytetään imunesteiden ja verenkiertoa ja vaikutetaan hermoston toimintaan.

Tämän jälkeen selkänikamia mobilisoidaan kivuttomasti. Nikamat asettuvat nyt helposti paikoilleen, kun ulkopuolisia kiristyksiä ei ole. Samalla poistuu mahdolliset hermopinteet ja niistä aiheutuvat vaivat.

Jos scolioosi on vaivannut pitkään, niin sen käsittely vaatii useamman kerran, mutta jo ensimmäisellä hoitokerralla yleensä asiakas tuntee helpotusta kivuissa.

Hoidon yhteydessä löytyy usein kiputiloja ennalta-arvaattomista paikoista. Nämä kiputilat saattavat aiheuttaa liikuntarajoitteita jotka aiheuttavat jännitteitä ja asentovirheitä. Hoituvat samalla kuntoon.

Scolioosiin liittyy usein luuston rappeumaa, nivelrikkoja sekä välilevyjen madaltumaa ja näistä johtuvia kipuja. Hoidon yhteydessä käydään ruokavaliota läpi, korjataan sitä ja täydennetään lisäravinteilla niin, että luuston kunto elpyy, esim. osteoporoosi väistyy ja nivelrustot paranevat. Tämä tapahtuu hitaasti ja vaatii myös oikeanlaista liikuntaa.

Asiakkaat kertovat hoidon jälkeisestä hyvästä, kevyestä olosta. Hoidossa keho virkistyy ja mieli rauhoittuu viimeistään lopussa tapahtuvan pään hieronnan aikana.

Teen jäsenkorjauksia oppilastyönä edullisesti 25€/tunti. Hoidossa käydän koko kineettinen ketju läpi, joten siihen pitää varata aikaa ensimmäisellä kerralla 2,5 tuntia. Seuraaviin hoitoihin riittää lyhyempi aika.

Tähänastisista asiakkaistani jokainen on saanut avun scolioosin aiheuttamiin ongelmiin.

Ajan varaus: 040-8415845 Taisto Pulkkinen.

Airolankatu 1, 55120 Imatra

Jasenkorjausimatra.com

Jätä kommentti

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑